Promocje
CERSANIT BRODZIK PÓŁOKRĄGŁY TAKO 90 S204-004
CERSANIT BRODZIK PÓŁOKRĄGŁY TAKO 90 S204-004
479,00 zł 389,00 zł
szt.
Cersanit bidet prostokątny CREA
Cersanit bidet prostokątny CREA
789,00 zł 659,00 zł
szt.
Cersanit Moduo set 60 biały slim
Cersanit Moduo set 60 biały slim
682,00 zł 559,00 zł
Kpl
Cersanit bidet zawieszany Moduo
Cersanit bidet zawieszany Moduo
599,00 zł 519,00 zł
szt.
CERSANIT KABINA PRYSZNICOWA PÓŁOKRĄGŁA MODUO 80 x 80
CERSANIT KABINA PRYSZNICOWA PÓŁOKRĄGŁA MODUO 80 x 80
1 599,00 zł 1 349,00 zł
szt.
Cersanit szafka Inverto Calacatta 60
Cersanit szafka Inverto Calacatta 60
1 499,00 zł 1 299,00 zł
szt.
LAVITA miska WC ARCTIC
LAVITA miska WC ARCTIC
439,00 zł 249,00 zł
szt.
Produkt dnia
Polityka prywatności

 

Dane osobowe – RODO , Cookies

 

Dane osobowe - RODO

Zgodnie z Rozporządzeniem z dnia 25 maja 2018 r. to początek obowiązywania unijnego Rozporządzenia w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych   informuję, iż:

 

1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest FHU PANELUX1 Robert Rudek z siedzibą w Zagórzu 57 32-005 Niepołomice zwanym dalej Sprzedawcą;

2) W Firmie Sprzedawcy nie powołano inspektora danych osobowych a wszelkie sprawy i problemy można zgłaszać do administratora zgodnie z informacjami teleadresowymi Sprzedawcy.

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu podjęcia działań zgodnie ze złożonym wnioskiem na podstawie art.6 ust1. pkt b (wystawienia dokumentów zakupu/sprzedaży; ofert; wykonania zleconych prac serwisowych czy też realizacji zgłoszeń reklamacyjnych)

4) odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą Nasi pracownicy upoważnieni przez firmę; firmy z którymi zawarliśmy umowę na powierzenie danych; inni odbiorcy tj: banki, kurierzy, poczta, ubezpieczyciele;

5) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej

6) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania umowy zawartej z Państwem a także po jej zakończeniu w celach dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych, statystycznych i archiwizacyjnych

7) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

8) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

9) podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, jest też wymogiem ustawowym/warunkiem umownym/warunkiem zawarcia umowy. Jest Pan/Pani zobowiązana do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości sprzedaży/zakupu lub brak możliwości realizacji usługi serwisowej czy też realizacji reklamacji towaru;

10) Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

 

 

Pliki cookies

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane w sposób automatyczny
na komputerze Klienta przez nasz sklep i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania
naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez sklep
internetowy i przechowywane na Państwa komputerze zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez
Państwa z Witryny i Sklepu Internetowego. Wykorzystywane przez sklep internetowy pliki cookies mogą mieć charakter
tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki
cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Państwa z Witryny i służą do przechowywania
informacji takich jak Państwa hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny utrzymując sesje użytkownika
Witryny (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie Witryny ponownie wpisywać loginu i hasła.
Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies lub usunąć stałe pliki
cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia
w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. W razie problemów doradzamy skorzystać z pliku pomocy przeglądarki lub
skontaktować się z producentem przeglądarki, z której Państwo korzystacie.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl